Om

På RosagerGård har vi både kaniner og heste. Du har mulighed for, at opstalde din egen hest, og deltage i arbejdet med heste, eller egen kanin og deltage i arbejdet med kaniner.

For at få dyr på gården, skal du som barn være moden nok til at kunne have ansvaret, og som forældre er I forpligtet til, at hjælpe med at deltage i ansvaret. Ring gerne og få en snak med Kristina eller Lykke, hvis du har spørgsmål.

Hest

Ønsker du enten at blive part på en af vores 4H ponyer, eller ønsker du at få din egen hest/pony opstaldet på gården, så er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. Pris for opstaldning af ponyen/hesten er afhængig af størrelsen. Som opstalder på gården indgår du i en pasningsordning, af alle ponyer/heste. Der vil også være arbejdsdage, din familie forventes at deltage i, da hele gården drives af frivilligt arbejde.

Priser: Se mere her

Staldlejen er inkl. spåner og wrap, men uden kraftfoder. 

Kontakte:
Kristina Sølvtofte, på mail: Ksoelv@gmail.com

Lykke Sylow Iversen, på mail: Lykkesylowiversen@hotmail.com

 

Kanin

Du skal indgå i pasningsordningen, hvor du har ansvaret for at fodre smådyrene 1 gang om ugen, resten af dagene kan du være der som du har mulighed og lyst. Vi muger ud når behovet er der, ca en gang om måneden.

Priser: Se mere her

Staldleje er med Foder, halm og hø.

Kontakt
Lotte Rasmussen
Tlf. 23 61 31 64 / email: 
kasserer@rosagergaard.dk