Parter

Hestepart på Rosagergård.

OBS! Der er lige nu ingen ledige parter på gården, men hvis I ønsker at blive skrevet på venteliste er I velkomne til at rette henvendelser til Kristina Sølvtofte eller Lykke Sylow Iversen på mail: Ksoelv@gmail.com og Lykkesylowiversen@hotmail.com 

På Rosagergård i Præstø, er det muligt at få part på en pony, hvor du passer den som var den din egen.

På gården kommer der dagligt piger der passer, rider og hygger med deres heste. De fleste er private heste, men gården har pt. to søde ponyer, hvor det er muligt at få en part 1-3 dage om ugen.

Den ene er Malthe. Han er en dejlig og sød fjordhest fra 2001. Malthe er 135cm i stang. Han har boet på gården siden sommeren 2019. Han er en glad dreng, der kan lide at blive striglet og redet enten på tur eller på bane. Han er altid sød og nem at ride, men kræver at rytteren ikke er nybegynder.

Den anden er Menys Tut, som kom til gården i 2020. Menys Tut er en gave fra den lokale Meny, deraf hendes navn. Menys Tut er 130 cm i stang og er fra 2006. 

For at få part på en pony forventes det, at dine forældre støtter op omkring dig og ponyen. Det vil sige, at de har ansvaret for, at hesten bliver passet den dag du har parten og de hjælper dig i det omfang du har brug for det til at strigle, sadle op og ride. Vi anbefaler, at man modtager ride undervisning. Det er muligt selv, at medbringe underviser og ellers kan vi i samråd finde en løsning der passer jer. Undervisningen betales separat.

Når man har part på en pony, er der også mulighed for at deltage i dyrskuer, ponytræk ved forskellige arrangementer m.m.

At have pony som fritidsinteresse kræver også andet arbejde end kun at passe ponyen. Der er, afhængig af årstiden, forskellige opgaver på gården, hvor det forventes at man bidrager med sin indsats – høj som lav – ung som gammel.

                               Pris for part 1 dag om ugen er 300 kr. pr måned.

                               Pris for part 2 dage om ugen er 500 kr. pr måned.

                               Pris for part 3 dage om ugen er 700 kr. pr måned.

Derudover kræves der medlemskab af 4H og Rosagergård.  Dog skal du ikke betale for medlemskab på Rosagergård, men alligevel indmeldes,  hvis du er betalende medlem af 4H Præstø. Vi anbefaler at du er medlem af 4H.

Se mere her.

Se mere her for medlemskab på Rosagergård.