Parter

Hestepart på RosagerGård.

På RosagerGård i Præstø, er det muligt at få part på en pony, hvor du passer den som var den din egen.

På Gården kommer der dagligt piger der passer, rider og hygger med deres heste. De fleste er private heste, men Gården har 2 søde ponyer, hvor det er muligt, at få en part 1-2 dage om ugen.

Vi har Idun, der er ca. 120 cm og 18 år. Hun er god til de mindre og lette ryttere, enten det er trækture eller man kan begynde at ride selv. Hun kan rides både på bane og på tur. Idun vil gerne selv bestemme tempo og hvilken vej hun skal gå, men hun laver ingen spræl og passer på sin rytter.

Vi har også Schasmin en smuk hvid Connemara hoppe på 19 år og 145 cm i stang. Hun har boet hos os siden efteråret 2017. Hun er en frisk dame, der kan lide at blive striglet og redet, enten på tur eller på bane. Hun er sød og nem at ride, men kræver rytteren ikke er nybegynder.

 

For at få part på en pony, forventes det, at dine forældre støtter op omkring dig og ponyen. Det vil sige, at de har ansvaret for at hesten bliver passet den dag du har parten og de hjælper dig i det omfang du har brug for det til at strigle, sadle op og ride. Vi anbefaler, at man modtager ride -undervisning. Det er muligt selv, at medbringe underviser og ellers kan vi i samråd finde en løsning der passer Jer. Undervisningen betales separat.

Når man har part på en pony er der også mulighed for at deltage i dyrskuer, ponytræk ved forskellige arrangementer m.m.

At have heste som fritidsinteresse kræver også andet arbejde end kun at passe hesten. Der er, afhængig af årstiden, forskellige opgaver på Gården, hvor det forventes man bidrager med sin indsats – høj som lav – ung som gammel.

Pris for part 1 dag om ugen er 300 kr. pr måned.

Derudover kræves der medlemskab af RosagerGård. Se mere her