Parter

Hestepart på RosagerGård.

På RosagerGård i Præstø, er det muligt at få part på en pony, hvor du passer den som var den din egen.

På Gården kommer der dagligt piger der passer, rider og hygger med deres heste. De fleste er private heste, men Gården har 3 søde ponyer, hvor det er muligt at få en part 1-3 dage om ugen.

Vi har Idun, der er født i 1999. Idun er ca. 120 cm. Hun er god til de mindre og lette ryttere, enten det er trækture eller man kan begynde at ride selv. Hun kan rides både på bane og på tur. Idun vil gerne selv bestemme tempo og hvilken vej hun skal gå, men hun laver ingen spræl og passer på sin rytter.

Vi har også Malthe en dejlig og sød fjordhest fra 2001. Malthe er 135cm i stang. Malthe har boet på gården siden sommeren 2019. Malthe er en glad dreng, der kan lide at blive striglet og redet, enten på tur eller på bane. Han er altid sød og nem at ride, men kræver rytteren ikke er nybegynder.

Sidst, men ikke mindst, har vi også Pablo, en dejlig og skøn hollandsk sportspony fra 2003 som er 140cm i stang. Pablo udlånes som partpony til 4H. Pablo er meget omgængelig og en rigtig kælepotte. Han kan lide at blive striglet og redet, både på bane og på tur. Han er altid sød og nem at ride.

For at få part på en pony, forventes det, at dine forældre støtter op omkring dig og ponyen. Det vil sige, at de har ansvaret for at hesten bliver passet den dag du har parten og de hjælper dig i det omfang du har brug for det til at strigle, sadle op og ride. Vi anbefaler, at man modtager ride -undervisning. Det er muligt selv, at medbringe underviser og ellers kan vi i samråd finde en løsning der passer Jer. Undervisningen betales separat.

Når man har part på en pony, er der også mulighed for at deltage i dyrskuer, ponytræk ved forskellige arrangementer m.m.

At have heste som fritidsinteresse kræver også andet arbejde end kun at passe hesten. Der er, afhængig af årstiden, forskellige opgaver på Gården, hvor det forventes man bidrager med sin indsats – høj som lav – ung som gammel.

Pris for part 1 dag om ugen er 300 kr. pr måned.

Pris for part 2 dage om ugen er 500 kr pr måned.

Pris for part 3 dage om ugen er 700 kr pr måned.

Derudover kræves der medlemskab af RosagerGård. Dog skal du ikke betale for medlemskab på Rosagergård, hvis du er betalende medlem af 4H Præstø. Vi anbefaler at du er medlem af 4H.

Se mere her.

Se mere her for medlemskab på Rosagergård.